Akbilek Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2014 eğitim-öğretim yılı sonunda Anadolu Liselerine 7, Mesleki Anadolu Liselerine 21 İmam Hatip liselerine 43 öğrenci yerleşmiştir.

Saatler: 08:00-14:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler: basketbol, futbol, voleybol.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05438853914

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://akbilek63.meb.k12.tr

Adres - AKBİLEK MAH. AKBİLEK KÜME EVLERİ AKBILEK ILKOKUL ORTA OKUL BLOK NO 30 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretmen :9
Öğrenci :139
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :758
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Urfa yolu üzerindedir. Akçakale´ye 10.km Akbilek köyüdür.

Adres - AKBİLEK MAH. AKBİLEK KÜME EVLERİ AKBILEK ILKOKUL ORTA OKUL BLOK NO 30 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım öğretmenler kişisel araçlarıyla ve beraber gidiş geliş yapmaktadırlar. Normalde servis bulunmakta ancak öğretmenlerimizin kendi aralarında gidiş geliş yapmaları daha uyguna geldiği için servis ayarlanmamıştır.İlçede ev bulmak çokta zor değildir. yeni TOKİleri n faaliyete geçmesiyle ve yeni yapılan apartmanlarla birlikte güvenlikli ev bulmak kolaylaşmıştır.kiralar genelde 1500-3500 tl arasındadır.evler genelde kaloriferlidir. toki evleri doğalgazlıdır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 10 km, İl merkezine 42 km uzaklıkta olan okulumuz, Akçakale-Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunmaktadır. Yolun büyük bir kısmı çift şeritleri olup. Akbilek içerinde kalan yaklaşık 2 km´lik mesafe asfalt köy yoludur.